Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2015

"Το happy της μαμάς"

Εγώ παιδί μου είναι να μην πάρω φόρα και γράψω!
Τρεις αναρτήσεις σε μια μέρα με φουλ εργασιακό ωράριο μαζί με τη συνέχεια των οικιακών υποχρεώσεων ΠΟΥ το έχεις δει;

Ψέμματα!
Το έχεις δει.
Όλες οι μαμάδες το ίδιο κάνουν. Τα προλαβαίνουν ΟΛΑ δηλαδή. Είναι κάτι ανεξήγητο. Ακόμη και να μην τα προλαβαίνουν όλα όμως, παραμένουν σούπερ ήρωες (εντάξει, βάζω και τους μπαμπάδες μέσα. Να είμαστε αντικειμενικοί).

Λοιπόν, εσύ κοιμάσαι τώρα κι εγώ γράφω με ταχύτητα στα πλήκτρα και φοβάμαι μήπως ξυπνήσεις από τα δυνατά χτυπήματά μου. Σου έχω φτιάξει τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα που σου αρέσει και με πολλή χαρά θα γράψω για Το happy της μαμάς. Πρόκειται για το βιβλίο της ευρηματικής Μαρίας Αμανατίδου, δημοσιογράφου και ραδιοφωνικής παραγωγού μα πάνω από όλα μαμάς ενός παιδιού, που έγραψε Ένα βιβλίο για το πως να περνάμε δημιουργικά το χρόνο μας με τα παιδιά μας ..χωρίς να ξοδέψουμε χρήματα.


Ακριβώς τέτοιες μέρες πέρυσι το είχα αγοράσει κι εγώ γιατί ενθουσιάστηκα με τις ιδέες και το περιεχόμενό του.


Η συγγραφέας του βιβλίου, Μαρία Αμανατίδου, παρουσίασε το βιβλίο σε διάφορες πόλεις και πριν από περόπου ένα μήνα παρουσίασε το βιβλίο της στο TOMS.

Φυσικά είμασταν κι εμείς εκεί.


Εκτός από την παρουσίαση του βιβλίου και τη συζήτηση με το κοινό η Μαρία Αμανατίδου είχε προβλέψει και τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών με τη βοήθεια της Nannuka.
Ήταν όλα όμορφα μελετημένα.
Περάσαμε υπέροχα, μάθαμε και άλλες ιδέες για το τι μπορούμε να αποκομίσουμε ακόμη και από την πιο απλή δραστηριότητά μας εντός και εκτός σπιτιού και πήραμε και μια μελισσούλα που ζωγραφίσαμε φεύγοντας!


Λίγο πριν φύγουμε από την εκδήλωση, η Μαρία Αμανατίδου μας έδωσε την ευκαιρία να μιλήσουμε για το τι μας κάνει happy!
Έτσι, μίλησα και εγώ μπροστά στην κάμερα για το happy μου, όπως και τόσες άλλες μαμάδες και μπαμπάδες.

Μπορείς να δεις τι είπα λοιπόν στην ιστοσελίδα tohappytismamas.gr

Εκεί βέβαια, οι μαμάδες και οι μπαμπάδες θα διαβάσουν και άλλες ιδέες που θα κάνουν ακόμη πιο συναρπαστικό το ταξιδι της γονεϊκότητας.

Σε ευχαριστούμε Μαρία Αμανατίδου!
Καλοτάξιδο το βιβλίο σου!

2 σχόλια:

  1. Έχω ακούσει για αυτό το βιβλίο αλλά δεν έχει πέσει ακόμη στα χέρια μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

"Τι είναι πλανήτης" και άλλες απορίες.

"Τι είναι πλανήτης;" με ρώτησες ένα πρωί που κατευθυνόμασταν προς τον παιδικό σταθμό. Προηγουμένως είχαμε δει να περνά ένα απορρι...