Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου 2015

Η Χαρά στη Χριστουγεννιάτικη πλατεία!

Εδώ είμαι πάλιιιιι!

Σου γράφω από τη δουλειά (πολλές φορές γίνεται αυτό, διότι στο σπίτι δε γίνεται να πιάσω πληκτρολόγιο με κανέναν τρόπο!).


Λοιπόν, χθες το απόγευμα, καθώς αναρωτιόμασταν πώς μπορούσαμε να περάσουμε όμορφα το απόγευμά μας συμφωνήσαμε να επισκεφθούμε τη Χριστουγεννιάτικη πλατεία στην Αριστοτέλους!

Ντυθήκαμε, στολιστήκαμε και βουρ!

Σε λίγα λεπτά είμασταν στο κέντρο της πόλης!

Τρενάκι, καρουζέλ, ένας τεράστιος χιονάνθρωπος και διάφορα μικρά σπιτάκια μας ενθουσίασαν! Σε ένα από τα πολλά μικρά κόκκινα σπιτάκια ζωγραφίσαμε με βασικό θέμα τα Χριστούγεννα! Να το δεντράκι σου!
Αυτή λοιπόν είναι μια γεύση από τη χριστουγεννιάτικη πλατεία στην Αριστοτέλους. Χριστουγεννιάτικο κλίμα επικρατεί και στην αναπλασμένη πλατεία Αγίας Σοφίας.

Το σίγουρο είναι ότι τέτοιες μέρες ξετρελαίνονται από χαρά τα μικρά παιδιά αλλά τελικά δεν πηγαίνουν πίσω και οι μεγάλοι!

Βέβαια, συν τοις άλλοις περιμένουμε πώς και πώς τον ΑΣΤΕΡΟΚΟΣΜΟ 2015 που θα είναι ακόμη πιο εμπλουτισμένος και ανανεωμένος όπως λένε οι πληροφορίες μου! χχεχεχε!


Μην ξεχαστούμε! Να μου το θυμίσεις και εσύ! Πρέπει οπωσδήποτε να γράψουμε και εφέτος το γράμμα μας στον Αη Βασίλη!

 


Αυτά για σήμερα μικρό μου ζυμαράκι!
Άλλωστε σε λίγα λεπτά πρέπει να πάω στο στούντιο για το δελτίο ειδήσεων!

Σε φιλώ!
χοχοχοχοχ

***Σου ετοιμάζω μια τεράστια έκπληξη....αχ και να ήξερες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Τι είναι πλανήτης" και άλλες απορίες.

"Τι είναι πλανήτης;" με ρώτησες ένα πρωί που κατευθυνόμασταν προς τον παιδικό σταθμό. Προηγουμένως είχαμε δει να περνά ένα απορρι...