Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου 2015

Βραβεύτηκαν οι "παντοτινές αγκαλιές" μας!!!

Αγαπημένο μου ζυμαράκι καλημέρα!
Αν και έφτασα κάπως αργοπορημένη στη δουλειά (για τα δικά μου δεδομένα) με περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη που με έκανε να πετάξω από χαρά!

Βραβεύτηκε το blog μας! Βραβεύτηκαν οι "παντοτινές αγκαλιές μας"!!!! Θα σου τα πω το μεσημέρι που θα γυρίσω στο σπίτι!

Τώρα όμως μικρή πρέπει να ενημερώσω το ημερολόγιο μας! Πριν πέσει η πολλή δουλειά!
Είμαι τόσο χαρούμενη λοιπόν!
Πήραμε βραβείο!
Το λεγόμενο Liebster Award. Ένα εικονικό βραβείο που χρησιμεύει για να εξαπλωθούν αλυσιδωτά και να γίνουν γνωστά blogs με λιγότερους από 200-300 followers. Με το που μπήκα στην παρέα των μαμαδο-blogs,το όμορφο blog fridayafter.wordpress.com  μου έκανε την τιμή να μου απονείμει ένα βραβείο και την ευχαριστώ τόσο πολύ! Άρχισε πολύ θετικά η εβδομάδα!
 


Οι κανόνες του βραβείου είναι οι εξής:

 1) Ευχαριστείτε τον blogger που σας έχει προτείνει και θα αναρτάτε τη διεύθυνση του blog του. Συμπεριλάβετε στην ανάρτησή σας το εικονίδιο του Liebster award είτε με αντιγραφή και επικόλληση, είτε χρησιμοποιώντας το σαν widget ή gadget.

2) Απαντήστε σε 10 ερωτήσεις που θα σας θέσει ο blogger o οποίος σας απένειμε το βραβείο.

 3) Προτείνετε άλλα 10 blogs με λιγότερους από 200-300 followers και συντάξτε μία λίστα ερωτήσεων για τα blog αυτά που οι κάτοχοι τους θα πρέπει να απαντήσουν.

 4) Αναρτήστε την υποψηφιότητα για το βραβείο σε κάθε ένα από τα 10 blogs που έχετε επιλέξει και παρέχετε ένα link του post σας ώστε να ενημερωθούν οι κάτοχοι σχετικά το βραβείο Liebster σε περίπτωση που δεν το γνωρίζουν.

Αρχίζουμε λοιπόν!

1) Γιατί ξεκινήσατε το blog;

Από τότε που ήρθε στον κόσμο η κόρη μου ήθελα να καταγράψω όσο το δυνατόν συχνότερα κάθε μου σκέψη ή κάθε μας μέρα. Κάτι σαν ηλεκτρονικό ημερολόγιο. Σκέφτηκα πως σίγουρα κάποτε θα αρχίσει να με ρωτά "μαμά, τι έκανα μικρή;;;" και θα ήταν πολύ όμορφο να έχω συγκεντρωμένες σχεδόν όλες μας τις δραστηριότητες και τις αναμνήσεις. Συν τοις άλλοις γράφω και τις δικές μου σκέψεις, απορίες και απόψεις για τη μητρότητα και είμαι πολύ χαρούμενη που συμμετέχω σε αυτή την τεράστια ομάδα των μαμάδων bloggers!
2. Πείτε μας λίγο τις σας ενθουσιάζει;

Η αμεσότητα που έχουν κάποιες σκέψεις μου...το ότι και άλλες μαμάδες βρίσκουν κάτι κοινό με εμένα...ότι ένα κείμενο μπορεί να εξαπλωθεί και να ευαισθητοποιήσει και άλλους γύρω μου.
3. Γιατί πιστεύετε ότι τα σχόλια και η επικοινωνία βοηθούν τους bloggers και με ποιο τρόπο;

Είναι απαραίτητα τα σχόλια και η επικοινωνία γιατί έτσι "συνδεόμαστε" καλύτερα!

4. Για ποια πράγματα μιλάτε στο blog σας;

Γράφω και καταγράφω κάθε μου σκέψη, δραστηριότητα και οτιδήποτε με απασχολεί από τη στιγμή που έγινα μαμά. Επίσης, οτιδήποτε αφορά τους γονείς και τα παιδιά, οτιδήποτε σχετίζεται με την παιδική ηλικία και τη γονεϊκή ιδιότητα!

5. Έχετε δημιουργήσει μια  φιλική σχέση με άλλους bloggers; Έχετε γνωριστεί ποτέ προσωπικά;

Σε προσωπικό επίπεδο όχι! Φιλική σχέση έχει δημιουργηθεί ωστόσο μέσα από την ηλεκτρονική επικοινωνία και αυτό είναι πολύ συγκινητικό!

6. Πώς φαντάζεστε το blog σας σε δυο χρόνια; Τι θα θέλατε να δείτε να μεγαλώνει / να αλλάζει και με ποιο τρόπο;

Θα ήθελα να γράφω κι εγώ πιο συστηματικά. Φαντάζομαι πως αυτή είναι η νούμερο 1 έγνοια κάθε μαμάς-blogger! Θα ήθελα να γίνει πιο γνωστό το blog μου και να ανταλλάσσουμε ακόμη περισσότερες ιδέες και προτάσεις με τις μαμαδο-συναδέλφισσες!

7. Τι είναι αυτό που κάνετε καλύτερα;

Δεν ξέρω! Νομίζω πως για αυτό καλύτερα θα απαντήσουν όσοι με διαβάζουν!

8. Πόσο χρόνο αφιερώνετε στο blog σας;

Τις περισσότερες φορές βρίσκω χρόνο να γράφω πολύ νωρίς το πρωί στη δουλειά ή πολύ αργά τα βράδια του Σαββάτου. Σίγουρα θα ήθελα περισσότερο χρόνο όμως!

9.Πώς γεννιούνται τα posts σας;

Κάθε post μπορεί να προκύψει από μια ξαφνική ή "προμελετημένη" έμπνευση. Μπορεί να σκεφτώ κάτι όση ώρα είμαστε με τη μικρή στο supermarket, σε μια βόλτα μας, σε μια δραστηριότητα που κάνουμε μαζί...μια εικόνα, μια φράση...οτιδήποτε!

10. Ευχές για τον αναγνώστη.

Εύχομαι να πληθύνουν τα μαμαδο-blogs. Να διευρυνθεί αυτή η υπέροχη ομάδα των μαμάδων που εκτός όλων των άλλων γράφουν και καταγράφουν με τη δική τους ματιά όσα συμβαίνουν στον κόσμο τους και στον κόσμο γενικότερα!

Είμαι σχετικά νέα στο χειρισμό του blogging. Θα προτείνω άλλα 10 blogs για το Liebster Award ανεξαρτήτως αριθμό followers!

1. mommytiagala.wordpress.com της Γαλάτειας
2. crocheandcook.blogspot.gr της Πωλίνας
3. www.sundayspoon.gr της Αναστασίας
4. http://tosodoulika.blogspot.gr της Μερσίνης
5. Mycookingsecrets.com της Κρυσταλλιας
6. 31ebdomades.blogspot.gr της Κελλυς
7.fifirixtra.blogspot.gr της Ιφιγένειας
8.http://handymamacrafts.blogspot.gr της Κωνσταντίνας
9.http://koritsimalama.blogspot.gr της Ευτέρπης
10.www.dairy-free.eu της Κωνσταντίνας5 σχόλια:

 1. Αν και παλιότερα είχα παραλάβει αυτό το βραβείο σε ευχαριστώ πολύ που με σκέφτηκες <3 Περισσότερο όμως σε ευχαριστώ γιατί με αυτή σου την κίνηση σε έμαθα. Γλυκιά μανούλα με tosodouliko και εσύ :) Να χαίρεσαι το παιδάκι σου και πάντα να δίνεις και να παίρνεις πολλές, ζεστές και αληθινές αγκαλιές!
  Φιλιά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ευχαριστώ πολύ, Σοφία μου, για το βραβείο και σου εύχομαι να τα εκατοστήσεις τα βραβειάκια σου! Πολύ ενδιαφέρουσες οι απαντήσεις σου! Μου έδωσαν την ευκαιρία να μάθω άλλη μια μαμαδομπλόγκερ λίγο καλύτερα! :-)
  Πολλά φιλιά!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Και η δική μου χαρά δεν περιγράφεται!!! Σε ευχαριστώ πολύ!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Σε ευχαριστώ πολύ για το βραβείο! Καλώς σε βρήκα!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Σ' ευχαριστώ κι εγώ πάρα πολύ!!!! Θα το δεχτώ μετά χαράς φυσικά!!!!!!!!!!
  Φιλιά πολλά και καλώς σε βρήκα κι εγώ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

"Τι είναι πλανήτης" και άλλες απορίες.

"Τι είναι πλανήτης;" με ρώτησες ένα πρωί που κατευθυνόμασταν προς τον παιδικό σταθμό. Προηγουμένως είχαμε δει να περνά ένα απορρι...