Σάββατο, 8 Φεβρουαρίου 2014

Ο πρώτος μας χρόνος!

"Είμαστε 50-50..."

Δε σοκαρίστηκα. Σχεδόν πάντα όταν κάτι πολύ σοβαρό πρόκειται να συμβεί, δεν πανικοβάλλομαι. Ίσως γιατί δε μεσολαβεί πολύ χρόνος για να το σκεφτώ.

"Είμαστε 50-50..."
Δεν αναζήτησα λεπτομέρειες και εξηγήσεις. Ήταν μια πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη και για εμένα, και για εσένα για τον εξαιρετικό γιατρό μας μικρή μου, που μας έφερε στη ζωή και τις δύο.

Η διαδικασία γέννησής σου κρίθηκε επείγουσα. Κι εγώ να φανταστείς δεν πολυκατάλαβα πότε βρέθηκα να περπατώ στο διάδρομο μέχρι να φτάσουμε στην αίθουσα τοκετού.

Σκεφτόμουν μόνο εκείνο το "50-50" και έλεγα από μέσα μου πως καλύτερα θα ήταν να ήταν 100 ή στη ζωή ή αλλού αλλά μαζί σου. Σκεφτόμουν, πως αν ξυπνούσα δίχως εσένα στην αγκαλιά μου ή αν δεν ήμουν για εσένα η πρώτη ζεστή αγκαλιά, πόσο λάθος θα ήταν όλο αυτό! Μετά, είπα "ο Θεός ξέρει" και από όσο θυμάμαι και από ό,τι μου είπαν ήμουν πολύ συνεργάσιμη μέχρι να δεις το φως.

Το φως το είδαμε μαζί.
Μαζί γεννηθήκαμε. Σάββατο, 9 Φεβρουαρίου 2013, στις 5 το απόγευμα. Παραμονή του Αγίου Χαραλάμπους.

Στο πλάι μας και γύρω μας ήταν ένα ολόκληρο επιτελείο εξαιρετικών γιατρών. Κάνουν θαύματα Χαρά μου αυτοί οι άνθρωποι και μάλλον, λέω, πως είναι οι καλοί συνεργάτες του Θεού.

Συγκινούμαι κάθε φορά που θυμάμαι τη μέρα της γέννησής σου. Γιατί μαζί πήγαμε κόντρα σε ό,τι φαινόταν αδύνατο.

Ένα χρόνο μετά, βλέποντας την ανάπτυξή σου, το πόσο γρήγορα μεγαλώνεις μέρα με τη μέρα, πόσο αλλάζεις και πώς εκφράζεις τα συναισθήματά σου νιώθω πως τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτή τη ζωή Χαρά μου...

Σαββατογεννημένη πριγκιπέσα μου...ο Άγιος Χαράλαμπος ήταν προστάτης της Υγείας. Κι εσύ γεννήθηκες παραμονή της γιορτής του. Χαράλαμπος λεγόταν και ο παππούς, ο άνθρωπος που ήταν ΑΞΙΑ στη ζωή μου. Το Α και το Ω της ψυχής μου που έφυγε 3 μήνες πριν γεννηθείς εσύ...

Είδες που σου είπα πως τίποτα δεν είναι τυχαίο;

Εσύ τώρα κοιμάσαι τόσο γλυκά στο κρεβατάκι σου. Κανένα όνειρο μη σε τρομάξει...έρχονται τα πρώτα σου γενέθλια! Τα γενέθλιά ΜΑΣ!
Σήμερα πήρα την τούρτα σου που την είχα παραγγείλει από ένα πολύ όμορφο ζαχαροπλαστείο κοντά στη δουλειά μου. Κάναμε μαζί πολλές δουλειές στο σπίτι χχαχαχαχαχαχ!

Περιμένω πώς και πώς την ώρα που θα χειροκροτάς από χαρά!

Χαρά και λάμψη να συντροφεύουν τη ζωή σου. Χαρά και λάμψη για όλα τα παιδιά του κόσμου Θεέ μου...!

Σε ευχαριστώ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Τι είναι πλανήτης" και άλλες απορίες.

"Τι είναι πλανήτης;" με ρώτησες ένα πρωί που κατευθυνόμασταν προς τον παιδικό σταθμό. Προηγουμένως είχαμε δει να περνά ένα απορρι...