Τρίτη, 1 Ιουλίου 2014

Εργασία και χαρά.

Η μαμά μου αγαπάει πολύ εμένα και  τη δουλειά της. Κι εγώ αγαπώ τη μαμά μου και  τα χαρτιά της. Μου αρέσει να τα τσαλακώνω και καμιά φορά να τα τρώω. Η μαμά μου δίνει μολύβια (ειδικά) για εμένα και μπορώ να τραβω γραμμές και να κάνω διάφορα σχήματα.

Την περασμένη Κυριακή, πήγα μαζί με τη μαμά στη δουλειά της στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο για να ετοιμάσουμε την εκπομπή που λέγεται "Το Νησί της Ναυσικάς". Η μαμά λέει ότι αγαπάει πολύ αυτό το νησί και τη Ναυσικά, τη φίλη και συνάδελφό της. Η Ναυσικά με ξέρει και την ξέρω αλλά δεν έτυχε ακόμη να της μιλήσω κανονικά! Η Ναυσικά με αγαπάει πολύ και εγώ την αγαπώ γιατί περνάει πολύ όμορφα η μαμά μου στο νησί της! Πάντως χαίρομαι που αυτό το νησί είναι κοντά στο σπίτι μας και δεν αργεί η μαμά να επιστρέψει για αγκαλίτσες, βόλτες και φιλάκια.

Ετοιμάσαμε λοιπόν κάτι που λέγεται "script" της εκπομπής. Εγώ έπαιζα με τους συναδέλφους της μαμάς και τα πληκτρολόγια πάνω στα γραφεία. Εδώ θα ήθελα να καταγγείλω τη μαμά που δε με αφήνει να πατάω τα πλήκτρα στο δικό της πληκτρολόγιο όσες φορές θέλω!

Πήγα και στο studio του ραδιοφώνου και πέρασα πολύ ωραία!
Μετά κάναμε βόλτα στην παραλία, είδαμε τα νέα θεματικά πάρκα και χάρηκα πολύ γιατί είδα και άλλα παιδάκια και έπαιξα και έτρεξα! Και η μαμά μαζί! Γιούπι!

"Τις ωραίες που είναι οι Κυριακές στη Θεσσαλονίκη" έλεγε και ξαναλεγε η μαμά...

Μα κάθε μέρα Κυριακή δεν είναι;;;;Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Τι είναι πλανήτης" και άλλες απορίες.

"Τι είναι πλανήτης;" με ρώτησες ένα πρωί που κατευθυνόμασταν προς τον παιδικό σταθμό. Προηγουμένως είχαμε δει να περνά ένα απορρι...