Γεια!
Πάει και αυτός ο χρόνος!
Κοντεύει σε λίγες μέρες το 2018.
Ε, και;
Ε, πώς "ε, και;"
Λίγο το έχεις που έμαθα να φτιάχνω μια από τις πιο νόστιμες βασιλόπιτες;
Μοσχομυρίζει το αγελαδινό βούτυρο και οι ξηροί καρποί μαζί με τα αποξηραμένα φρούτα λουσμένα σε Amaretto.
Πρόκειται για την "εύκολη βασιλόπιτα" από τον pastry chef Στέλιο Παρλιάρο! Δες τη συνταγή εδώ!
Την έφτιαξα πρώτη φορά πέρυσι και δεν εμεινε ψίχουλο!
Το θυμάσαι γιατί έβαλες και εσύ το χεράκι σου.
Είναι εύκολη, νόστιμη και γίνεται σε σύντομο χρόνο.
Μα πάνω από όλα έχει μέσα της μια...μεγαλοπρέπεια!
Ετοιμάσου να πάρουμε τα υλικά και για εφέτος!
Καλή χρονιά να έχουμε!
Σε φιλώ.
Η μαμά.
Πάει και αυτός ο χρόνος!
Κοντεύει σε λίγες μέρες το 2018.
Ε, και;
Ε, πώς "ε, και;"
Λίγο το έχεις που έμαθα να φτιάχνω μια από τις πιο νόστιμες βασιλόπιτες;
Μοσχομυρίζει το αγελαδινό βούτυρο και οι ξηροί καρποί μαζί με τα αποξηραμένα φρούτα λουσμένα σε Amaretto.
Πρόκειται για την "εύκολη βασιλόπιτα" από τον pastry chef Στέλιο Παρλιάρο! Δες τη συνταγή εδώ!
Την έφτιαξα πρώτη φορά πέρυσι και δεν εμεινε ψίχουλο!
Το θυμάσαι γιατί έβαλες και εσύ το χεράκι σου.
Είναι εύκολη, νόστιμη και γίνεται σε σύντομο χρόνο.
Μα πάνω από όλα έχει μέσα της μια...μεγαλοπρέπεια!
Ετοιμάσου να πάρουμε τα υλικά και για εφέτος!
Καλή χρονιά να έχουμε!
Σε φιλώ.
Η μαμά.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου