Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2016

Η Χαρά στο λιμάνι!

Καλημέρα!
Είναι η εβδομάδα που έχω την πρώτη καλοκαιρινή άδεια και είπα να σου υπενθυμίσω τι ωραία που περάσαμε (και) πάλι αυτές τις ημέρες.

Φυσικά αυτό που κέρδισε τις εντυπώσεις λίγο πριν αποχαιρετήσουμε και τον Ιούνιο ήταν η βόλτα μας στο λιμάνι!
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.
Την περασμένη Πέμπτη φύγαμε άρον άρον να προλάβουμε την έκθεση φωτογραφίας της αγαπημένης μας φίλης Κατερίνας Χατζηαβράμογλου που είναι μια καταπληκτική φωτογράφος. Εκτός από καταπληκτικη φωτογράφος όμως είναι και ένας υπέροχος άνθρωπος, δοτικός και καλοπροαίρετος. Σπανίζουν μικρή μου αυτοί οι άνθρωποι σε αυτό τον κόσμο το μικρό το μέγα!
Το ήξερες ότι η φίλη μας η Κατερίνα ήταν η πρώτη που σε φωτογράφισε με την επαγγελματική μηχανή της; Για δες εδώ. Αναγνωρίζεις αυτό τα χεράκι;;;


Η Κατερίνα είχε έρθει μια Κυριακή πρωί και μαζί με την καλή καρδιά της μας έφερε και τη διάθεσή της για φωτογράφιση. Εχω και άλλες φωτογραφίες απο την κάμερα της φίλης μας στο αρχείο μου.

Η Κατερίνα που λες συμμετέχει εφέτος σε έκθεση φωτογραφίας που φιλοξενείται στον Κούνιο με θέμα το χρόνο.

Πήγαμε μαζί στην έκθεση φωτογραφίας και απολαύσαμε τα έργα της. Για ρίξε μια ματιά!Χαιρετήσαμε τη φίλη μας και είπαμε ότι θα τα ξαναπούμε βεβαίως!
Μετά είπαμε να κάνουμε μια βόλτα στα εμπορικά καταστήματα. Σου αρέσει πολύ να παίζεις κρυφτό ανάμεσα στα ρούχα χαχαχαχαχχα!

Κάναμε μια στάση να ξεκουραστούμε στη στοά Δραγούμη και μετά τρέξαμε να απολαύσουμε τη θέα της Θεσσαλονίκης μας στο λιμάνι.

Είχε βραδιάσει και το φεγγαράκι ήταν όλο δικό μας. Και τα αστέρια! Και τα αεροπλάνα που τα βλέπαμε να πετούν ανέμελα το ένα μετά το άλλο!Πολύς κόσμος κάνει βόλτα στο λιμάνι μας αυτές τις ημέρες. Είναι τόσο όμορφα! Στο λιμάνι άλλωστε γίνονται πάρα πολλές εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους!Καθίσαμε πολλή ώρα και βλέπαμε την υπέροχη θέα και εσύ φυσικά έκανες και τις φιλίες σου. Ήρθε η ώρα να φύγουμε όμως. Μια μέρα θα μπούμε σε αυτό το κρουαζιερόπλοιο και όπου μας βγάλει.
Τι λες;
Σαλπάρουμε;;;;Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Τι είναι πλανήτης" και άλλες απορίες.

"Τι είναι πλανήτης;" με ρώτησες ένα πρωί που κατευθυνόμασταν προς τον παιδικό σταθμό. Προηγουμένως είχαμε δει να περνά ένα απορρι...