Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2014

Αγκαλιές για πάντα.

Forever hugs ή "αγκαλιές για πάντα". Έτσι σκέφτηκα και ένιωσα να ονομάσω αυτό το ηλεκτρονικό "ημερολόγιο" για εσένα Χαρά μου.

Γεννήθηκες στις 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 5 το απόγευμα, παραμονή του Αγ. Χαραλάμπους. Την πρώτη μας αγκαλιά τη δώσαμε λίγο μετά τις 6μμ. Σε είπα "κοριτσάκι μου..." και προσπάθησες να ανοίξεις τα ματάκια σου προς το μέρος μου.

Από τότε κρατώ ημερολόγιο, κανονικό ή όσα χωράει η μνήμη μου. Ξέρεις, δε σε προλαβαίνω! Κάνεις τόσα πολλά μέσα στη μέρα. Είσαι "πολυάσχολη" 11 μηνών και κάτι. Λοιπόν θα κάνουμε μια συμφωνία: όταν εσύ θα κοιμάσαι, εγώ θα ξεκλέβω λίγο χρόνο για να αποτυπώνω τις αγκαλιές μας και να περιγράφω και διάφορα άλλα θέματα αυτού του υπέροχου ταξιδιού που αρχίζει και τρέφεται από αυτές.

Άρχισες τα πρώτα σου βήματα και στηρίζεσαι μόνη σου. Μπουσουλάς βέβαια με απίστευτη ταχύτητα! Σε 15 ημέρες έχεις τα πρώτα σου γενέθλια. Δεν ξέρω αν το πρόσεξες αλλά αυτά μονοπωλούν τις ώρες και τις μέρες μας!

τικ τακ τικ τακ ο χρόνος περνά... :-)
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Τι είναι πλανήτης" και άλλες απορίες.

"Τι είναι πλανήτης;" με ρώτησες ένα πρωί που κατευθυνόμασταν προς τον παιδικό σταθμό. Προηγουμένως είχαμε δει να περνά ένα απορρι...