Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Στου ονείρου μου την άκρη, φιλία έχω και αγάπη!

Επιστρέφω όσο πιο γρήγορα μπορώ από τη δουλειά κάθε μεσημέρι.

"Μαμά! Να πάμε να ακούσουμε τις πεταλουδίτσες!" μου λες με λαχτάρα.

Τρέχεις και πατάς με το play ως ειδικός χειρισμού του cd. 

Πρόκειται για το μουσικό παραμύθι που έγραψε η Λητώ Τσακίρη Παπαθανασίου "Στου ονείρου μου την άκρη, φιλία έχω και αγάπη".



Πρόκειται για μια υπέροχη ιστορία για τη φιλία και τη διαφορετικότητα.


Όπως σου εξηγώ πολλές φορές, όλοι οι άνθρωποι είμαστε ίδιοι με κάποιες μόνο διαφορές οι οποίες είναι απαραίτητες.
Θα ήταν τόσο βαρετή η ζωή μας αλλιώς, δε νομίζεις;

Το παραμύθι που έγραψε η Λητώ Τσακίρη Παπαθανασίου μιλά και για την αξία της φιλίας και της συνεργασίας.
Άλλωστε "ΜΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ"!

Το περασμένο Σάββατο, βρεθήκαμε και στην παρουσίαση του βιβλίου στο βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ. Πήρατε τις πεταλουδίτσες σας όλα τα παιδάκια και τις πετάξατε ψηλά!

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις  ΔΙΑΠΛΟΥΣ.
Τη μουσική έγραψε η Αντωνέλλα Πουλούλη και η εικονογράφηση έγινε από τη Νίκη Λεωνίδου.
Το cd περιέχει και εκτυπώσιμο υλικό.

Σε ευχαριστούμε Λητώ! Περιμένουμε με ανυπομονησία το επόμενο μουσικό παραμύθι σου!

 

Σχόλια

  1. Αγαπημένη μου φίλη, τι όμορφη παρουσίαση για τη δουλειά μου!!!Ευχαριστώ πολύ & στέλνω ένα γλυκό φιλί στην μικρή σου Χαρά που τις αρέσουν οι πεταλούδες μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι συναρπαστικό το παραμυθάκι σου Λητώ! Η μικρή δε βλέπει την ώρα για να ακούσει την γκριζούλα τη γκριζοθαμπούλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το κουτάλι της Kellogg's!

Α, θα μπω κατευθείαν στο θέμα! Έφτασε πριν από λίγες μέρες το κουτάλι της Kellogg's! Τι χαρά! Με το ονομά σου τυπωμένο! Ντα νταααααννννννν! Ιδού! Έκανε πολύ καιρό να φτάσει. Το περιμέναμε πώς και πώς! Φυσικά έφτιαξα και ένα κουτάλι για εμένα και ένα για τη "γιαγιακούλα" σου! Είναι μια πολύ όμορφη κίνηση της Kellogg's για μικρά και μεγάλα παιδιά! Κουτάλια για τα παιδάκια και τους γονείς τους! Με όποιο ήρωα της Kellogg's  αγαπάς! Κικιρίκουυυυυυυυυυυυυυυ! Αυτό επιλέξαμε εμείς! Μιαμ μιαμ μιαμ.... Το λες τόσο ωραία συλλαβιστά "κου-τα-λλά-κι!!!!!". Φιλάκια αγάπη μου!

Τα μεγάλα ταξίδια πάντα κάνουμε μόνοι

Τα έχουν αναλύσει όλοι όλα για το δυστύχημα στα Τέμπη. Δεν έμεινε κάτι άλλο να πούμε. Καταλαβαίνεις τον πόνο των άλλων, επειδή έχεις χάσει και εσύ ξαφνικά τον άνθρωπό σου; Επειδή είναι άδικο το ξαφνικό φευγιό; Καταλαβαίνεις τον άλλο έτσι κι αλλιώς;   Νομίζω ότι πλέον όλοι καταλαβαίνουμε κατά βάθος πάρα πολλά  και ακριβώς τα ίδια, είτε θρηνούμε μια απώλεια στο ίδιο μας το σπίτι, είτε όχι. Το κυριότερο από όλα που μας κάνει να πονάμε, είναι που ξέρουμε ότι σωθήκαμε τόσα χρόνια από τύχη. Το μόνο που μπορώ να κάνω αυτές τις μέρες, ώρες και στιγμές είναι να σιγοτραγουδώ λίγους στίχους...σαν φυλαχτό μέσα μου... " Μείνε λίγο ακόμα  κλείσαν’ όλοι οι δρόμοι  τα μεγάλα ταξίδια  πάντα κάνουμε μόνοι"    

«Είμαστε φτιαγμένοι από το υλικό των ονείρων...»

"Είμαστε φτιαγμένοι από το υλικό των ονείρων" ! Το ξέρεις; Φυσικά και το ξέρεις! Ειδικά όταν σε ακούω να γελάς στον ύπνο σου και φουσκώνω από ευτυχία!  Το είπε πριν από πολλά πολλά χρόνια ο Ουίλιαμ Σαίξπιρ. Ο σκηνοθέτης, Δημήτρης Αδάμης , εμπνέεται  και παίρνει αφορμή αυτή την σχολική χρονιά, από τη διάσημη φράση του Σαίξπιρ και ζωντανεύει μπροστά στα μάτια των παιδιών, το πιο απίστευτο όνειρο, το έργο που έχει ανέβει περισσότερες φορές στον κόσμο από οποιοδήποτε άλλο .  Σήμερα λοιπόν, παρακολουθήσαμε την πρώτη θεατρική παράσταση αυτού του φθινοπώρου στο θέατρο ΑΥΛΑΙΑ . Πρόκειται για το "ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗΣ ΝΥΧΤΑΣ" σε διασκευή και σκηνοθεσία του Δημήτρη Αδάμη.   Είναι ένα από τα γνωστότερα και πιο πολυπαιγμένα έργα του Σαίξπιρ σε όλο τον κόσμο.   Η παράσταση είναι ειδικά φτιαγμένη για τα παιδιά, με μια ολοκαίνουρια διασκευή, με επταμελή θίασο και συστήνει τον σπουδαίο συγγραφέα μέσα από την ελαφρότητα ενός ψιθύρου. Ο Πουκ, το λατρεμένο ξ