Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2015

Αγάπη και ζαχαρόπαστα.

Σε 10 μέρες έρχονται τα Χριστούγεννα!
Η πιο γλυκειά περίοδος του χρόνου με όλη τη μαγεία και τη γλύκα της!

Και μια που μίλησα για γλύκα, οφείλω να ομολογήσω ότι αγάπησα και τη ζαχαρόπαστα σε κάθε μορφή της σε κάθε χρώμα!
Δεν ήξερα ότι μπορώ να τη χειριστώ ώσπου την περασμένη Κυριακή πήγαμε στην παρουσίαση βιβλίου της Φωτεινής Κωνσταντοπούλου "Μια ζαχαρένια συνταγή" στο βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ.


Εκεί λοιπόν, η  εξαιρετική συνάδελφος (δημοσιογράφος) και ψυχή της  εκδήλωσης Δέσποινα Πολυχρονίδου μας έδειξε ότι είναι πολύ εύκολο να στολίσουμε τα μπισκότα που φτιάχνουμε στο σπίτι με ζαχαρόπαστα.
Γεια σου Δέσποιναααααααααα!




 Βέβαια, μη νομίζεις, και η Δέσποινα έμαθε να χειρίζεται τη ζαχαρόπαστα από τη Meli Soula, την ειδική στη ζαχαροπλαστική και στη χρήση ζαχαρόπαστας! 
Έτσι, καμαρώσαμε κι εμείς για πρώτη φορά έναν χιονάνθρωπο με τα όλα του!





 Αυτό ήταν. Αγάπησα τη ζαχαρόπαστα και βάλθηκα να φτιάξω πιο...εξελιγμένα τα μπισκότα των Χριστουγέννων!
Σου άρεσαν πολύ νομίζω! (άρεσαν και στη γιαγιά).




Φτιάξαμε μπότες του Αη Βασίλη, τα χριστουγεννιάτικα ανθρωπάκια, δεντράκια και κάποια μικρά στεφάνια. Γαρνίραμε με μικροσκοπικά κουφετάκια! 

Νομίζω ότι βρήκα το νέο μου χόμπι!




Ουπς!
Φεύγω!
Πάω φυσικά να αγοράσω νέα ζαχαρο-υλικά!

Σε φιλώ
η μαμά.

2 σχόλια:

  1. Χμμμ, ενδιαφέρον! Δεν έχω δουλέψει ποτέ με ζαχαρόπαστα. Λες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λέω! Λέω ναι! Θα τη λατρέψεις και εσύ αγαπημένη μου!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Αγία Διακριτικότητα.

Καλημέρα! Είναι μια εποχή που είμαστε και οι δυο στο τρέξιμο για πολύ σοβαρό λόγο. Ακόμη όμως και έτσι, περνάμε υπέροχα, γιατί όλα τα αν...